streda 6. mája 2009

Command & Conquer Tiberian Dawn Redux

Tiberian Dawn Redux

Editačné nástroje pre komerčné hry sú silnými nástrojmi v rukách skúsených fanúšikov. Chvíľu to trvalo, ale dočkali sme sa. Veľmi rád Vám predstavujem remake výborného Command & Conquer Tiberian Dawn so značkou Redux. Na oficiálnych stránkach hry sa dozviete základné veci o hre, parametre na spustenie, nájdete na nej veľa obrázkov z hry. Na spustenie však potrebujte vlastniť C&C Generals: Zero Hour, pretože hra využíva engine tejto inak výbornej RTS stratégie.



Hlavnou stránkou ktorú je treba navštíviť je MOD DB na ktorej sa dá Command & Conquer Tiberian Dawn Redux stiahnuť (450MB).



Ako to vlastne všetko vyzerá???
Tento mod som si na stránkach všimol už dávnejšie, ale ešte v rannej fáze vývoja. Ešte nebol doladený a s drobnými chybami. Ale teraz? Tvorcovia pridali podporu PixelShader 2.0 po grafickej stránke hra vyzerá výborne, herný systém zostal verný sérii Generals.

V hre nájdete všetky jednotky, budovy a misie z pôvodného C&C, plus ak si nainštalujete najnovšiu verziu 1.2 získate aj dve nové frakcie: GDI's Task Force Talon and the Nod Black Hand. Všetky novinky si môžete prečítať tu.



A na záver PC na akom bola hra testovaná:
OS: Windows XP Service Pack 3

PROCESSOR: AMD Athlon 64 X2 2.00 GHZ Dual Core Processor 3800+

RAM: 1.00 GB PC3200 DDR SDRAM

GRAPHICS CARD: PCI-E NVIDIA GeForce 7300 GT with 512 MB Video RAM

Ale nebojte sa, ja som hral hru na svojom nie príliš rýchlom notebooku s Celeron M procesorom a 1,7GHz frekvenciou s 2GB RAM.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára