streda 3. novembra 2010

Stratený brat menom Sole Survivor

Môžno len málokoho napadne, že Sole Survivor pochádza z veľkej rodiny Command and Conquer. Doteraz si myslím, že to bol od Westwood Studios omyl, pretože hneď ako Sole Survivor vyšiel tak hneď aj zapadol do zabudnutia (skoro tak ako Windows Vista).

Môžno aj preto (a to ma trochu štve) sa neobjavil na kompilácii First Decade, už keď tam dali aj Renegade, neviem prečo tam nemohli dať aj túto odchýlku od žánru. Je síce pravda, že Sole Survivor je bez internetového pripojenia k ničomu a tipujem, že práve to bol aj dôvod jeho slabej rozšírenosti medzi hráčmi v roku 1998.

V podstate stále neviem čo si o tomto projekte myslieť, obrázky z hry vyzerajú strašne nudne, nikde žiadna akcia. Hru som si nemal možnosť nikdy zahrať, pretože sa mi ju zatiaľ nepodarilo nájsť, ak by mal niekto väčšie šťastie nech sa ozve.
Prvotné nadšenie mohlo byť zaujímavé, preháňať sa po bojisku vo vybranom vozidle/jednotke/dinosaurovi, zbierať vylepšenia a likvidovať ostatných hráčov, ale ako samostatný Command and Conquer mi projekt nedáva Sole Survivor žiadny zmysel.

Blúdenie po prázdnej mape...
Blúdenie sa skončilo, nasleduje boj, možno...

Výber jednotky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára