nedeľa 26. apríla 2009

Fóra o starých hrách

Ak by ste si radi s niekým pokecali o starých hrách, prípadne vyriešili problémy s ich spustením, alebo chybou v hre, určite nieje na škodu vedieť o fórach, kde hlavnou úlohou nieje flirt a zoznamka, ale staré hry.

Ako prvé to bude BestOldGames.net Fórum, najväčšie fórum o starých hrách v Čechách a Slovensku. Bohužiaľ fórum trochu upadá, keďže na stránke nepribúdajú žiadne nové hry.

Ďalšie v poradí je fórum patriace stránke Old-Cans.com, príspevkov je veľa, ale väčšina bez odpovedí, zaujímavá je rubrika "Hledám" v ktorej si môžete zažiadať o hru ktorú už dlho nemôžete nájsť.

Trochu menšie, ale zato zaujímavejšie fórum/diskusiu nájdete na stránke Oldgames.sk, jednoznačne najlepšie sa rozvíjajúcej stránke so starými hrami.

Niekoľko mesiacov dozadu bolo možné nájsť fórum aj na stránkach 486games.net, ale aj táto stránka už dlhodobo stagnuje. R.I.P.

P.S: Už viac času ubudlo od poslednej aktualizácie blogu, ale časovo som vôbec nestíhal, pretože som mal veľa práce s organizáciou ochutnávky vín :) a samozrejme škola.

4 komentáre:

  1. Ochutnavka vin, to ako myslis klasicku chodbovicu/izbovicu na intraku, alebo nieco oficialnejsie ;-))

    oprav si chybicku v labeloch: mas tam satre hry...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. @DJ
    tentokrát myslím oficiálnu ochutnávku/degustáciu vín :) bez prípony -ica.
    a diki za opravu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bolo by super keby existovalo aspon jedno plne zijuce forum. Ono je vzdy o com diskutovat. Ad ochutnavka vin, nemalo to nieco spolocneho aj so Svatojurskymi hodmi ?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. @Wolfe
    nemalo, nemalo :) táto ochutnávka býva u nás na dedine,
    co sa fóra týka, som si istý že keď ožijú aktualizácie na bestoldgames tak ožije aj forum

    OdpovedaťOdstrániť