streda 6. mája 2009

Dungeon Master Fan stránka


Je dobré si pripomenúť aj legendárnu hru Dungeon Master. Hodiny a hodiny strávené pri PC a prehánanie sa po temných chodbách s jedinou úlohou, nájsť a zničiť lorda Chaosa.

Na stránke nájdete informácie o oboch oficiálnych dieloch a samozrejme informácie o datadisku Chaos Strike Back, java verzii a takisto neoficiálne pokračovanie Retrun To Chaos.

Dungeon Master info
Chaos Strike Back info
Dungeon Master 2 info
Dungeon Mster Java info
Return to Chaos info

Chaos Strike Back

5 komentárov:

  1. Jedna z najlepsich (a revolucnych) hier vobec. Kamos mal kompletne nakreslene mapy na stvorcekovom papieri, nakreslene znaky kuziel atd - hrali sme to este na Atari ST(ktore som akosi dodnes nepochopil ... ja som si ich vzdy pisal ako cisla 144 (ohen (pisal som ich aj s jednotkou ako uvodnou silou).
    Skusal som aj rozne remake verzie. Poslena najlepsia sa mi pacila taka ktora dokazala importovat vsetky verzie Dungeon Masterov (DM, CSB i DM2).
    Stvorcekovo chodiacu hru by som si docela rad zahral i teraz (nemusim mat nutne smooth (dnes vsetky 3d hry) chodzu. (Inak docela dobre je spravena hra Hired Guns (Amiga/PC (na Amige mi prisla omnoho tazsia) (z ktorej jednu melodiu http://www.youtube.com/watch?v=UMJvmW5O2qA mam teraz pouzitu ako zvonenie v mobile :P))
    Aby som sa vratil zpat k Dungeon Master, co si myslite o remake na Playstation/XBox3 ? Vaznie neviem ci to nie je fake, ak nie tak by som predsa len trosku na XBox a Playstation 3 ocakaval lepsiu grafiku. http://www.youtube.com/watch?v=LI93iXQTAc4

    OdpovedaťOdstrániť
  2. K tématu doporučuju tento článek: http://www.rpghry.cz/blog.php?id=58 . Skvělý a vyčerpávající!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. @Sledgehewer
    jj, ten clanok som uz nasiel dávnejšie, ale zabudol som naňho, každopádne Ďakujem za pripomenitie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hmm clanok som si sice este neprecita, ale cital som si diskusiu, teda to s tym stitom proti drakovi som netusil, nikdy som nechapal naco stity su a vzdyh som ich vyhadzoval. Tiez by ma zaujimalo co to ma byt s tym, ze sa nieco stane mumii ked kliknem na koniec obvinadla. Neviem, ci si ten dotycny robil srandu alebo to myslel vazne.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. @Wolfe
    to s múmiou by zaujímalo aj mňa, ale myslím že je to iba joke :)

    OdpovedaťOdstrániť